dimecres, 28 de març del 2012

INVENTEM UN CONTE

Comencem el taller de  conte. Al llarg del primer trimestre vam fer el conte contat, al segon trimestre ens vam elaborar el nostre propi conte clàssic.
Ara el que volem es inventar-nos entre tots un conte.

Aquesta es la segona sessió que realitzem. Estem utilitzant les técniques de Gianni Rodari i el seu binomi fantàtic. 

En la primera sessió vam fer parelles amb objectes, personatges i animals; i de totes elles em vam triar una per a que fora la principal en aquest cas ens va eixir: el superheroi i la sirena.


Ens vam inventar el titol del conte: Els poders que va trobar la sirena.


En la segon sessió el que hem fet es descriure el personatge principal que es la sirena. Hem dit que ha de tenir el cabell llarg i de color roig, ha de tenir els ulls blaus, ser alta  i tenir la cua de peix del colors de l'arc de sant martí.
Hem decidit que viura a la mar d'África amb la seva familia, te 5 germanes; es molt bona i guapa , li encanten els animals i té 6 anys; a més li agrada molt nadar i rodar el món i així sempre esta clavada en moltes aventures.


Us deixe els dibuixos del personatge principal, la veritat es que han quedat super boniques. Mireu-les i opineu vosaltres mateixa.















 











1 comentari:

  1. Preciosos estos dibujos... ya estoy deseando conocer cuál será la relación entre el superhéroe y la sirena.También participo en el proyecto de blogs colaboradores ...quería saludarte y espero que podamos vistarnos mutuamaente.Besitos desde Nuevos viajeros del tiempo.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...