dilluns, 26 de març de 2012

Assamblea marciana

Hola companys i companyes,
no se com elaborareu vosaltres les vostres assamblees en infantil, nosaltres quant passen a infantil 4 i 5 anys són els mateixos nens els que trien que volen tindre a l'assamblea i amb quina temàtica. Entre tots votem i decidim que volem per a passar llista i per als dies de la setmana. 
En concret, aquest anys (infantil 5 anys), els nens van escollir durant les primeres dies de setembre que volien que la temàtica de l'assamble fora sobre l'univers, en concret van decidir que volien un coet espacial i el planeta terra per als nens que es quedaren a casa i  uns marcians són els que controlen els dies de la setmana.

També vam afegir que el que ens diu qui es l'encarregat del dia es un petit astronauta que ubiquem davant del nom del nen encarregat.

La veritat es que es una iniciativa molt innovadora i que fa sentir als nens protagonistes del seu propi espai d'aprenentatge. A més ho tenen molt clar, que es el que volen i com ho volen. 
us deixo doncs una fotografia de l'assamblea actual que tenim a l'aula i també us deixe els modelets dels marcians dels dies de la setmana. 
Espere us agrade la idea. 
Si alguna s'anima que faça una foto i ens l'envie. Gràcies.


Material per elaborar els dies de la setmana: cal posar belcro a les naus i després els nens enganxen el dia de la setmana. Tots els dies de la setmana estan tancats i es van obrint al mateix temps que van passant.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...