dimecres, 25 de juliol del 2012

NOMBRES PER RESSEGUIR

HE TROBAT AQUESTS CARTELLS AMB ELS PRIMERS 10 NOMBRES NATURALS A LA WEB PICASA DE  PETITMÓN1.US ELS DEIXE PER SI ALGÚ  NO ELS CONEIXIA. IDEALS PER A TINDRE EN UN RACONET DE LA CLASSE.












5 comentaris:

  1. Hola Ana!
    Sóc l'annasorts59 (actualment petitmón1) creadora d'aquests números que espero que t'hagin servit. Tant els picasa com els blocs els he creat per compartir amb tothom tot el material que tinc i el que faig a l’escola, però m’aniria bé que facis referència de l'adreça web d'on són. D'aquesta manera m’ajudes a que aquest material pugui estar a l’abast de més persones.
    Et felicito per aquest abecedari, és molt original i vistós i com que aquest proper curs estaré a P3 m’anirà genial, gràcies.
    Estic creant un altre bloc per compartir (actualment encara no és públic) com el teu http://projectestreballinfantil.blogspot.com.es/i m’he pres la llibertat d’afegir-te al meu llistat de blocs.
    Ah! com que el missatge t’arribarà com a annasorts57 espero que no t’atabali, es que tinc vàries comptes i aquests dies els hi estic canviant el nom.
    Gràcies i perdona que m’hagi allargat en el comentari.
    Anna

    ResponElimina
  2. Ok Anna . Ho edite inmediament.
    Gràcies pel comentari i espere q les meves aportaciones et valguen igual que jo utilitze les teves aportaciones. I disculpa Per. No fichar la referencia del teu blog .
    Salutaciones Ana.

    ResponElimina
  3. Hola Ana!
    Fa uns dies et vaig enviar un correu que pel que sembla no t'ha arribat, per tant torno a fer-ho:
    No hi ha manera d'accedir al teu picasa, ni des d'aquí el teu bloc ni des de la icona dels teus comentaris al meu picasa. T'ho comento per si no t'en havies adonat o per si és que alguna cosa no funciona bé!
    Fins aviat
    Anna

    ResponElimina
  4. Crec que ja està! era una incompatibilitat amb google+ no se perquè no em deixa relacionar el meu perfil. En fi, ja diras si esta tot correcte.
    Salutacions, Ana.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...