diumenge, 29 d’abril de 2012

Acte de graduació Infantil 5 anys
Hola companys i companyes!
Estem preparant el acte de graduació per a l'aula d'infantil 5 anys i estem buscant discursos per al propi acte de graduació, necessitem la vostra ajuda, perquè de moment no hem trobat res que es motive.
Si tens algun escrit o vols aportar-nos alguna idea per a l'acte ens servirà de molt. Gràcies.


¡Hola compañeros y compañeras!
Estamos preparando la fiesta i acto de graduación en Infantil 5 años y estamos buscando discursos o textos para dicho acto de graduación, por ello necesitamos vuestra ayuda, porque por el momento no hemos encontrado ninguno que nos motive.
Si teneix algun escrito, discurso, poema,.... o quereis aportarnos alguna idea para el acto nos serviria muchísimo. Gracias.

dissabte, 28 d’abril de 2012

HEM REBUT UN PREMI!!!!

Ahir vam tindre una gran sorpresa, ja que quant vaig obrir el correu, tenia un missatge de Miren del blog de http://mistecnicasplasticas.blogspot.com.es/ on ens otorgava un premi per blog original.

Es tot un plaer rebre el nostre primer premi. Gràcies.

dimecres, 18 d’abril de 2012

Projecte dels pingüins acabat!!!!

Hola a tots/es:

Ja hem acabat el projecte de treball dels pingüins, us el deixe per a que li pegueu una miradeta. La veritat es que ha quedat molt bonic i als nanos els ha encantat. La veritat es que es un animal que enamora.
Bé, us deixe una copia del treball individual que han realitzat ells.
dimecres, 4 d’abril de 2012

EL COS HUMÀ A INFANTIL 5 ANYS


Hola companys i companyes, ara després de pasqua volem treballar el projecte del cos humà a 5 anys. Us agrairiem que ens facilitareu totes aquelles coses que tinguen a veure en aquesta temàtica.

Gràcies.


Hola compañeros y compañeras, después de las vacaciones queremos empezar el proyecto de trabajo del cuerpo humano para 5 años. Os agradeceríamos que nos facilitarais todas aquellas cosas que tengáis sobre esta temática.

Gracias.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...